Delez otvorio četiristotu prodavnicu u Srbiji FOTO

Beograd -- Kompanija Delez Srbija svečano je otvorila u Beogradu novi Maxi supermarket na Obilićevom vencu, što je njen četiristoti jubilarni prodajni objekat u Srbiji.

Izvor: PR
Podeli
Foto: Delez
Foto: Delez

Tim povodom, generalni direktor ovog maloprodajnog lanca, Džon Kiricis istakao je da kompanija nastavlja sa strategijom lokalnog širenja koja u fokusu ima kupce, ali i brigu o zaposlenima, održivom razvoju i zajednici u kojoj posluje.

"Otvaranjem 400. prodavnice nastavljamo sa realizacijom strategije širenja prodajne mreže u Srbiji. Drago mi je što mogu da najavim i da ćemo u narednom periodu otvoriti nove prodavnice. U ovom Maksiju imamo 47 novih zaposlenih i blizu 9000 proizvoda koji, zahvaljujući dobrom sistemu distribucije, zadržavaju kvalitet na putu od proizvođača do kupca", rekao je Džon Kiricis, generalni direktor Delez Srbija.

Foto: Delez
Foto: Delez

Kiricis je posebno istakao važnost saradnje sa srpskim partnerima.

"Ponosni smo što možemo da konstatujemo da je više od 70 odsto proizvoda u našim prodavnicama iz Srbije, od lokalnih dobavljača”.

Foto: Delez
Foto: Delez

Novi Maxi supermarket na Obilićevom vencu prostire se na 550 metara kvadratnih i to na dva sprata. U prizemlju kupci će imati na raspolaganju veliki izbor proizvoda na odeljenju pekare, pijace, mesare i ribarnice, kao i široku ponudu delikatesa, sireva i cerealija, dok se na donjem nivou nalazi raznovrsni asortiman pića, grickalica, osnovnih životnih namirnica, kućna hemija, kozmetika i sve za bebe.

Foto: Delez
Foto: Delez

Prodavnica je opremljena modernom, funkcionalnom i ekonomičnom opremom po najvišim ekološkim standardima za čuvanje i izlaganje robe.

Foto: Delez
Foto: Delez

Radno vreme je od 7:30 do 22 časa.

strana 1 od 263 idi na stranu