BG: Preko puta Ade - novi tržni centar

U Beogradu će biti izgrađen još jedan tržni centar “Ada Mall”, na Čukarici, na približno 32.000 kvadratnih metara za izdavanje, piše Beobuild.

Srbija

Izvor: Beobuild

Sreda, 13.04.2016.

13:13

BG: Preko puta Ade - novi tržni centar
Foto: Beobuild

Ada Mall će se nalaziti u Radničkoj ulici, u jednom od najprometnijih delova grada a biće projektovan i izgrađen u skladu sa najvišim svetskim standardima, sa 1.000 parking mesta.

Investitor je kompanija GTC, već poznato ime na gradskom tržištu poslovnog prostora, sa novim projektom "Ada Mall" ulazi i u segment maloprodaje.

U ovom delu grada postoji nedostatak modernih tržnih centara, a plac na kome će biti izgrađen Ada Mall nalazi se prekoputa Ade Ciganlije, pa će njegovi sadržaji biti dostupni i velikom broju ljudi koji posećuje gradsko jezero.
Foto: Beobuild
Na razvoju idejnog rešenja tržnog centra kompanija “GTC” angažovala je dve međunarodno priznate projektantske kompanije, specijalizovane za izgradnju maloprodajnih objekata.

Početak gradnje tržnog centra najavljen je za kraj 2016. godine, dok je otvaranje planirano u jesen 2018. godine.

Projekat je trenutno u fazi projektovanja, pa ćemo vas o ostalim detaljima obavestiti čim postanu dostupni. U prilogu pogledajte mapu i fotografije lokacije budućeg tržnog centra.
Foto: Beobuild
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: