ENHL već ušao u "BG na vodi"

Beogradski Energoprojekt biće glavni izvođač radova na prvom stambenom objektu koji se gradi u kompleksu “Beograd na vodi”, saopštio je Belrejd voterfront.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 26.02.2016.

11:47

ENHL već ušao u
Foto: Tanjug

Kako se navodi, osoblje i mehanizacija Energoprojekta već su na gradilištu, na kojem niče objekat od dve kule, ukupne površine 67.500 kvadratnih metara. Energoprojekt je jedna od vodećih srpskih građevinskih kompanija, sa dokazanim svetskim iskustvom u izvođenju kvalitetnih građevinskih radova.

“Ponosni smo što u ovaj poduhvat uključujemo domaće kompanije i što sarađujemo sa njima. Posvećeni smo tome da objekte završimo u planiranim rokovima, što je naglašeno i u ugovoru sa Energoprojektom. Eagle Hills se oslanja na njihovu stručnost u projektnom menadžmentu kad je u pitanju razvoj urbanih gradskih jezgara po visokim standardima i na rad sa iskusnim izvođačima i konsultantima”, izjavio je Nikola Nedeljković, generalni direktor Belgrejd voterfronta.

Energoprojekt će angažovati do 350 radnika na gradilištu i isti broj podizvođača.

“Želimo da doprinesemo poboljšanju uslova za život i rad u našoj prestonci i da postanemo važan partner u razvoju Beograda na vodi. Energoprojekt namerava da tokom realizacije projekta koristi sopstvene inženjerske i proizvodne kapacitete, ali ćemo takođe angažovati lokalne podizvođače i snabdevače iz Srbije i inostranstva. Beograđani će moći da iz dana u dan posmatraju napredak radova iznad zemlje”, rekao je Vladimir Milovanović, generalni direktor Energoprojekta.

Izgradnja BW Residences, kompleksa koji se sastoji od dve kule, počela je 27. septembra 2016. godine.

Stambena zgrada sa 20 spratova imaće 296 stanova, sa jednom do četiri spavaće sobe i nizom pogodnosti za stanare, uključujući zatvoreni bazen, prostor za jogu i relaksaciju, dečije igralište, krovne bašte i plato na kojem će se odvijati različite aktivnosti, piše u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: