"Viknuo sam na Malog: Postavljaj da ne bih ja"

Premijer Aleksandar Vučić naložio je gradonačelniku Beograda Siniši Malom da još danas postavi praznično osvetljenje u ulici Kneza Miloša.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.12.2015.

15:53

Default images
Foto: Tanjug

Vučić je istakao da i građani više troše kad im je lepa atmosfera i kad Beograd izgleda kao i druge metropole.

"Juče sam vikao na Sinišu Malog što je postavio svetiljke u nekim delovima grada, a nije u ulici Kneza Miloša", rekao je premijer na sastanku sa Nordijskom poslovnom alijansom.

Vučić je konstatovao da svetiljke nisu postavljene samo zbog lenjosti, jer "ne rade subotom".

"A narod kad vidi lepo, tad više troši i raste BDP. Ali, ovde neki razmišljaju 'neću prekovremeno da radim, kad mi ne plaćate i neću ni da uradim'", rekao je Vučić.

Prema njegovim rečima, Beograd će za Novu godinu izgledati kao svetska metropola, ali je problem u tome, rekao je on, što ne možete da naterate ljude i nemaju svi viziju kakvu imate vi.

"I, postavi to Siniša danas, da ne bih ja to postavljao u Kneza Miloša. Znam kakve su svetiljke kupljene, koliko su lepše. Aman, okači ih, da narod vidi, da ne stoje u magacinu. Šta se smeješ Siniša, a razumeo si", rekao je premijer šaljivim tonom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

167 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: