"Viknuo sam na Malog: Postavljaj da ne bih ja"

Beograd -- Premijer Aleksandar Vučić naložio je gradonačelniku Beograda Siniši Malom da još danas postavi praznično osvetljenje u ulici Kneza Miloša.

Izvor: Tanjug
Podeli

Vučić je istakao da i građani više troše kad im je lepa atmosfera i kad Beograd izgleda kao i druge metropole.

"Juče sam vikao na Sinišu Malog što je postavio svetiljke u nekim delovima grada, a nije u ulici Kneza Miloša", rekao je premijer na sastanku sa Nordijskom poslovnom alijansom.

Vučić je konstatovao da svetiljke nisu postavljene samo zbog lenjosti, jer "ne rade subotom".

"A narod kad vidi lepo, tad više troši i raste BDP. Ali, ovde neki razmišljaju 'neću prekovremeno da radim, kad mi ne plaćate i neću ni da uradim'", rekao je Vučić.

Prema njegovim rečima, Beograd će za Novu godinu izgledati kao svetska metropola, ali je problem u tome, rekao je on, što ne možete da naterate ljude i nemaju svi viziju kakvu imate vi.

"I, postavi to Siniša danas, da ne bih ja to postavljao u Kneza Miloša. Znam kakve su svetiljke kupljene, koliko su lepše. Aman, okači ih, da narod vidi, da ne stoje u magacinu. Šta se smeješ Siniša, a razumeo si", rekao je premijer šaljivim tonom.

Vesti

Na prodaju Magnohrom

Beograd -- Agencija za privatizaciju objavila je danas javni poziv za prodaju imovine Magnohroma iz Kraljeva, a početna cena je oko 4,9 miliona evra.

Srbija četvrtak 31.12. 15:18 Komentara: 2

RTS zaradio 4 miliona evra

Generalni direktor RTS Dragan Bujošević kaže da je javni servis, nakon osam godina poslovanja sa gubicima, u 2015. godini ostvario dobit od četiri miliona evra.

Srbija četvrtak 31.12. 14:38 Komentara: 66
strana 1 od 309 idi na stranu