Niko neće da spaja Most na Adi i NBG

Tender za izgradnju podvožnjaka i spajanje Bulevara umetnosti i Bulevara Crvene armije proglašen je neuspešnim jer nije bilo zainteresovanih ponuđača.

Srbija

Izvor: Veèernje novosti

Sreda, 11.11.2015.

10:25

Default images
Foto: Thinkstock

Na izgradnji severnih pristupnih saobraćajnica novog Mosta preko Ade situacija na terenu ne odmiče, a u okvirima birokratske papirologije oscilira od toga da bi svi da grade preostalu deonicu od dva kilometra, do toga da izvođačima nije dovoljno atraktivan posao spajanja Bulevara umetnosti i Bulevara Crvene armije, vredan 210 miliona dinara.

Direkcija za gradsko građevinsko zemljište obustavila je postupak javne nabavke za ovaj deo radova, jer se ni u produženom roku nije pojavio nijedan zainteresovani ponuđač, pišu Večernje novosti.

Na severnim pristupima preostalo je da se izgradi skoro dva kilometra saobraćajnice, od Ulice antifašističke borbe do Tošinog bunara čime će biti kompletirani severni pristupi, ukupne dužine tri kilometara.

Na ovoj trasi planirano je šest raskrsnica za vezu sa okolnom saobraćajnom mrežom. Jedna od njih je i ukrštanje Bulevara umetnosti i Bulevara Crvene armije, koji podrazumeva probijanje još jednog podvožnjaka na pružnom nasipu i formiranje četvorokrake raskrsnice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: