"Letovi za Njujork od juna sledeće godine"

Generalni direktor Er Srbije Dane Kondić najavio je da će od juna sledeće godine Er Srbija uspostaviti dugolinijske letove za Njujork.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 09.11.2015.

16:55

Default images
Foto: Air Serbia

Na konferenciji koju je organizovala nacionalna avio kompanija Er Srbija, Kondić je istakao da će Er Srbija leteti pet puta nedeljno za Njujork, a biće nabavljen i avion za te letove.

Kondić je rekao da su rezultati u 2014. godini bili neverovatni. On je rekao da je operativni prihod uvećan za 26 odsto, dakle za trećinu u odnosu na prošlu godinu, i iznos 183 miliona evra.

"Kada smo pre dve godine ušli u parnerstvo sa Etihadom rekli smo da ćemo povećati flotu, postati komercijalna kompanija, povećati mrežu linija - sve smo to uspeli", kaže on.

Kondić je istakao da Er Srbija sada ima mrežu linija na 39 destinacije.

On je podsetio da je na letovima Er Srbije sada dostupan ketering koji se zasniva na sastojicima iz tradicionalne kuhinje, i koji je postigao postigao pravi uspeh.

“Sada na našim letovima možete dobiti šniclu kao i orasnice, sve dobijeno od lokalnih dobavljača, od rakije do mesa”, ističe on.

Kondić je rekao da im je cilj da postanu najbolji poslodavac u Srbiji i dodao da su već sada na listi poslodovaca koju pravi društvena mreža Linkedlin - u top 5.

“Ostvarujemo stalni rast po svim parametrima, a naš plan za preokret je na dobrom putu da ostvarimo profit drugu godinu za redom”, ističe on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: