Ako prefarbamo "solaris", ode garancija

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali kazao je da će razgovarati sa kompanijom "Solaris", kako bi i njihovi autobusi bili ofarbani u crveno.

Srbija

Izvor: Beta

Četvrtak, 08.10.2015.

12:40

Default images
Foto: Tanjug

Mali je kazao da su autobusi Gradskog saobraćajnog preduzeća (GSP), koji nisu "Solarisovi", već ofarbani, a da je poenta da se i "Solarisovi" ofarbaju, da se to uradi kvalitetno i postigne dogovor kako bi Beograd zadržao garanciju.

Garancija na "Solarisovim" autobusima ne bi važila ukoliko bi se autobusi bez saglasnosti prefarbali. Garancija na boju i oplatu na "Solarisovim" autobusima važi 12 godina.

Prefarbavanje “solarisa” bilo bi veoma skupo jer im je fabrika za to propisala veoma stroge uslove. Farbanje bi se radilo u firmi koja dobije saglasnost fabrike i uz njihovu kontrolu.

Upitan zašto ne funkcioniše internet u autobusima GSP-a u kojima je ugrađen, Mali je kazao da je imao sastanak o tome, da internet funkcioniše i da je preuzimanje podataka "u porastu".

"Imamo eksponencijalni rast preuzimanja podataka u 450 autobusa. Internet generalno radi", kazao je Mali i dodao da ako internet ne funkcioniše u nekom pojedinačnom autobusu, to treba prijaviti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Svet

Sledi zabrana: Nova pravila za iznajmljivanje stana

Američka digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata širom sveta.

8:21

12.3.2024.

7 d

Podeli: