Hoteli u Novom Sadu imaće "svetske" zvezdice

Novi Sad -- Novosadski hoteli Park i Leopold predati su na upravljanje grčkoj kompaniji Hotel Brain.

Izvor: B92
Podeli

Time su uvršteni među 120 svetskih, luksuznih hotela, kojima ova kompanija upravlja već 15 godina. Nova uprava uverava da će turizam u Srbiji u narednom periodu biti znatno unapređen.

Sektor turizma izneo je najveći teret oporavka grčke ekonomije, nakon recesije. Tom činjenicom, vlasnik Hotela Brain ilustrovao je značaj prvog ugovora koji je ta kompanija potpisala u Srbiji.

“Upravljamo sa 120 hotela u svetu, većina njih je u Grčkoj, odakle je i naša kompanija, u Libanu, Turskoj, Kipru, a sada smo i u Srbiji. Ovo je prvi ugovor koji smo potpisali u Srbiji, sa hotelom Leopold i imamo velike planove za ovu zemlju”, Panos Paleologos, vlasnik Hotela Brain

Turizam i hotelijerstvo u Srbiji ovom saradnjom dobijaju jedinstvenu priliku da svoje usluge podignu za nekoliko lestvica, najavljuje novi menadžment.

“Nećemo više imati vremenom situaciju u kojoj neko kaže ovo je hotel sa četiri ili pet zvezdica po srpskom standardu, nego da kaže da je ovo hotel sa četiri ili pet zvezdica po svetskom standardu”, ističe Nikola Sekesi, direktor Hotela Brain Srbija.

Petrovaradinska tvrđava, osim po bogatim kulturno-istorijskim sadržajima, u narednom periodu biće prepoznatljiva i po vrhunskoj ugostiteljskoj ponudi, uveravaju menadžeri Hotela Brain.

Srbija

strana 1 od 284 idi na stranu