Hoteli u Novom Sadu imaće "svetske" zvezdice

Novosadski hoteli Park i Leopold predati su na upravljanje grčkoj kompaniji Hotel Brain.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 01.10.2015.

20:30

Default images

Time su uvršteni među 120 svetskih, luksuznih hotela, kojima ova kompanija upravlja već 15 godina. Nova uprava uverava da će turizam u Srbiji u narednom periodu biti znatno unapređen.

Sektor turizma izneo je najveći teret oporavka grčke ekonomije, nakon recesije. Tom činjenicom, vlasnik Hotela Brain ilustrovao je značaj prvog ugovora koji je ta kompanija potpisala u Srbiji.

“Upravljamo sa 120 hotela u svetu, većina njih je u Grčkoj, odakle je i naša kompanija, u Libanu, Turskoj, Kipru, a sada smo i u Srbiji. Ovo je prvi ugovor koji smo potpisali u Srbiji, sa hotelom Leopold i imamo velike planove za ovu zemlju”, Panos Paleologos, vlasnik Hotela Brain

Turizam i hotelijerstvo u Srbiji ovom saradnjom dobijaju jedinstvenu priliku da svoje usluge podignu za nekoliko lestvica, najavljuje novi menadžment.

“Nećemo više imati vremenom situaciju u kojoj neko kaže ovo je hotel sa četiri ili pet zvezdica po srpskom standardu, nego da kaže da je ovo hotel sa četiri ili pet zvezdica po svetskom standardu”, ističe Nikola Sekesi, direktor Hotela Brain Srbija.

Petrovaradinska tvrđava, osim po bogatim kulturno-istorijskim sadržajima, u narednom periodu biće prepoznatljiva i po vrhunskoj ugostiteljskoj ponudi, uveravaju menadžeri Hotela Brain.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Norvežani beže u Švajcarsku

Oštro povećanje poreza na bogatstvo i dividende od strane norveške vlade orijentisane na levo, podstaklo je desetine bogataša nordijske nacije da se presele.

12:07

21.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

12 h

Podeli: