Još nema kandidata za šefa Komisije HOV

Odboru Skupštine Srbije za finansije još nije dostavljen predlog za kandidata za predsednika Komisije za hartije od vrednosti.

Srbija

Izvor: Beta

Petak, 18.09.2015.

14:54

Default images
(Foto: Thinkstock.com)

To je rekao predsednik Odbora Veroljub Arsić.

"Nijedan od šefova poslaničkih grupa, kako iz vladajuće većine tako i stranaka koje ne podržavaju Vladu, nije uputio predlog. Ne znam zašto, valjda zbog godišnjih odmora", kazao je Arsić novinarima u Skupštini Srbije.

Dodao je da čeka kandidature za predsednika Komisije za hartije od vrednosti, a ako se to ne desi uskoro on će odrediti rok.

"To bi trebalo da bude rešeno na nekoj od prvih sednica Skupštine u redovnom zasedanju, možda već i na prvoj", rekao je Arsić.

Predsednik Komisije za hartije od vrednosti Zoran Ćirović je sredinom jula podneo ostavku na tu funkciju, koju je usvojio Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu javnih sredstava.

Pre toga je na sednicama Odbora nekoliko puta raspravljano o radu Komisije i iznete su brojne kritike o radu Ćirovića i zatražena njegova smena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: