Prvi kupci stanova u BG na vodi mogu da biraju

Kupovina stanova u Beogradu na vodi počeće trećeg oktobra, poručuju iz kompanije Belgrade Waterfront.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 18.09.2015.

08:05

Default images
Foto: beograd.rs

Naime, svi oni koji su slali prijave o zainteresovanosti za kupovinu stana dobili su obaveštenje da će prodaja početi 3. oktobra u 10 časova u Galeriji BW u Karađorđevoj 48.

Zainteresovani kupci mogu da posete zgradu Beogradske zadruge naredne subote i pogledaju raspored stanova kao i uslove pod kojima mogu da ih pazare.

Kako piše u poruci koju je kompanija poslala potencijalnim kupcima, prvi kupci imaju prioritet pri izboru, a broj mesta je ograničen.

U subotu bi trebalo da se zna i cena kvadrata, a prema ranijim najavama, cena će zavisiti od interesovanja građana za kupovinu kao i od toga za koju vrstu stanova je najveće interesovanje.
To je, inače, sistem prodaje koji kompanija Igl hils primenjuje u celom svetu. Poslovna praksa kompanije jeste da cena ostane nepoznata javnosti sve do početka prodaje. Cene se određuju u skladu sa tržišnim uslovima, kapacitetima projekta, njegovom namenom, funkcionalnošću i sličnim parametrima.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali nedavno je najavio da će kamen temeljac za projekat Beograd na vodi biti postavljen do kraja ovog meseca.

"To obećanje ćemo ispuniti i tada ćemo ispuniti i obećanje da ćemo objaviti ugovor za projekat Beograd na vodi, što naravno svi očekuju i od čega nemamo razloga da se plašimo", naglasio je Mali.

Do sada je uklonjeno 236 objekata, iseljene su 94 porodice i uklonjena su 54 plovila. U narednih desetak dana trebalo bi da bude objavljen i ugovor o Beogradu na vodi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

331 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: