Alabar: Za BG na vodi samo najbolje

Prvi čovek "Igl hilsa" i investitor projekta "Beograd na vodi" Mohamed Alabar izjavio je da je potpisivanje ugovora važan korak.

Srbija

Izvor: Tanjug

Nedelja, 26.04.2015.

13:58

Default images
Foto: Tanjug

On je rekao da ovakav projekat može da ima neverovatan efekat na ekonomski rast.

"Ovaj dan je važan za gradjane Ujedinjenih Arapskih Emirata i Srbije. Ovo je dan koji bi trebalo da slavimo kao početak i jačanje saradnje naše dve zemlje", rekao je Alabar na konferenciji za novinare povodom potpisivanja ugovora. Prema njegovim rečima, projekat poput ovog značajan je i zato što može da ima neverovatan efekat na ekonomski rast.

"U radu na ovom projektu dobar uticaj može da bude i to što ćemo da pokažemo nove tehnike izgradnje i dizajn, što će biti zanimljivo", rekao je Alabar, koji smatra da nije toliko važna ni infrastruktura, koliko bolji kvalitet života za sve gradjane.

"Mislim da je naša obaveza ono zašta smo se i opredelili, a to je da oživimo ovaj deo Savamale ispred naše firme i Vlade Srbije. Obećali smo vladi da ćemo na ovom projektu koristiti najnaprednije tehnike i dizajn i to ćemo i uraditi", poručio je prvi čovek "Igl hilsa", kompanije koja radi na projektu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: