Konferencija o energetici u regionu

Konferencija Energetske perspektive regiona, koja će okupiti brojne stručnjake i vladine zvaničnike iz oblasti nafte i gasa, održaće se u Beogradu 26 marta.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 19.03.2015.

15:49

Default images
Foto: Thinkstock

Planirano je da konferenciju otvori ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić, a svoje poglede na energetske perspektive Srbije i regiona izneće predstavnici Delegacije EU u Beogradu i ambasade Ruske Federacije i SAD.

U četiri panela biće reči o uticaju pada cene nafte na energetske perspektive u regiona, o predstojećem retrukturisanju nacionalne gasne kompanije "Srbijagas", o uporednoj analizi South Stream vs "Turkish Stream" dok će Dušan Bajatović sa Jelicom Putniković govoriti o geostrateškim implikacijama energetskih prilika u regionu.

U radu konferencije učestvuju predstavnici energetskih kompanija iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Bugarske i Grčke.

Konferenciju u hotelu Hajat organizuje Color Press Grupa u saradnji sa kompanijama iz gasnog i naftnog sektora Srbije i pod pokroviteljstvom Ministarstva rudarstva i energetike u Vladi Republike Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: