Potpisano: Moto ovog leta u Srbiji

Prvi servisni centar nemačke auto kompanije "Moto" u Srbiji počeće sa radom ovog leta, a ugovor o franšizi potpisalo je 14 domaćih servisa.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 02.07.2014.

17:00

Default images

"Tržište Srbije jedno je od onih koje je pogodno za širenje naše franšize i verujem u to da će od širenja Moto servisnog koncepta koristi imati i njegovi članovi i naša kompanija, ali i da ćemo zajedno dati doprinos povećanju bezbednosti na putevima u zemlji", kazao je vlasnik kompanije Hans Hes Filip Hes u Beogradu.

On je dodao da u Srbiji postoji određeni broj autoservisa koji ispunjavaju uslove kompanije, ali da postoji i veliki broj onih koji će "visok nivo usluživanja dostići prilično brzo".

Menadžer servisnog koncepta u Srbiji Marko Stefanović naveo je da je zadatak da se svim franšizerima obezbedi neophodna podrška kako bi se kvalitet usluge doveo na nivo Evrope.

Moto auto servis čiji je vlasnik nemačka kompanija Hans Hes je organizovano udruženje nezavisnih radionica, auto servisa i auto centara.

U Nemačkoj, ova kompanija ima više od 180 servisa i 58 manjih kompanija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: