Dunav: Bar 600 kasko odšteta

Beograd -- Dunav osiguranju je do sada iz Obrenovca prijavljeno 300 šteta po ugovorima o kasko osiguranju, na osnovu ostvarenog rizika od poplave, bujice i visoke vode.

Izvor: Tanjug
Podeli

Do danas je kompletirano 220 odštetnih zahteva koji će u najkraćem roku biti namireni, saopštila je danas ta osiguravajuća kuća, navodeći da to nije konačan bilans šteta po polisama za auto-kasko osiguranje, jer se slika s terena menja iz sata u sat.

Samo u Obrenovcu, koji je najviše pogođen nedavnim poplavama, "Dunav osiguranje" ima 1.200 zaključenih ugovora o kombinovanom osiguranju motornih vozila. Reč je o auto-kasko osiguranju, po kojem će, prema procenama, kompanija osiguranicima isplatiti oko 300 miliona dinara.

U "Dunav osiguranju" procenjuju da će iz osnova kasko osiguranja motornih vozila na području Obnrenovca biti ukupno podneto oko 600 odštetnih zahteva.

U ostalim mestima i područjima pogodjenim poplavama, kao što su Čačak, Paraćin, Krupanj, Valjevo, broj oštećenih vozila koja su kasko osigurana znatno je manji, navodi se u saopštenju.

Srbija

Celo imanje za 2.000 evra

Beograd -- Cene seoskih domaćinstava dostigle su istorijski minimum, a šansu da pronađu kupca imaju još samo vojvođanske oranice i zemljište uz važne saobraćajnice.

Srbija ponedeljak 30.06. 20:24 Komentara: 57

Penzije uplaćuje 183.508 ljudi

Beograd -- U privatne penzijske fondove u prošloj godini ukupno je uplaćeno 2,7 milijardi dinara, dok su isplate korisnicima iznosile 0,9 milijardi, piše u izveštaju NBS

Srbija ponedeljak 30.06. 20:15 Komentara: 4
strana 1 od 418 idi na stranu