Hipo više nije zanimljiv za Erste

Predsednik Izvršnog odbora Erste grupacije, Andreas Trajhl, saopštio je da ta banka nije više među ponuđačima za Hypo banku u Srbiji.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 28.02.2014.

20:48

Default images

On je, na konferenciji za štampu, kazao da Erste grupa ne strahuje da bi stečaj Hypo Alpe Adria banke mogao da snizi rejting Erste banke, dodajući da "koja god odluka bude doneta mi smo spremni da je prihvatimo", i da nije svaki stečaj isti.

Trajhl je kazao da postoje banke koje bi bile pogođene mogućim stečajem Hypo banke, ali da među njima nije Erste banka, koja, kako je objasnio, nema gotovo bilo kakve kredite ili obveznice u Hypo grupi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: