DSS protiv prodaje zemlje strancima

Demokratska stranka Srbije protivi se prodaji poljoprivredne zemlje strancima koja će početi 2017. godine, izjavio je danas predsednik DSS Vojislav Koštunica.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 11.02.2014.

19:52

Default images

Koštunica je na skupu u Sremskoj Mitrovici istakao da protiv ulaska Srbije u EU postoje državni i ekonomski razlozi i ponovio da je najbolje rešenje politička i vojna neutralnost zemlje, a da bi sa EU trebalo sarađivati u skladu sa interesima Srbije, saopštio je DSS.

Koštunica je istakao da se od potpisivanja Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju sa EU prazni budžet Srbije i podsetio da je u mnogim zemljama članicama EU vladaju ekonomska kriza i velika nezaposlenost, a posebno među mladima.

"Sloboda je najveća vrednost. Ako Srbija hoće slobodu, ona mora biti politički neutralna", rekao je Koštunica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

22 h

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: