LDP: Ostavka dokaz da nema reformi

Ostavka ministra Saše Radulovića govori koliko vladajuća koalicija nije u mogućnosti da sprovede reforme, saopštila je Liberalno demokratska partija.

Srbija

Izvor: B92

Subota, 25.01.2014.

11:37

Default images

Lider te stranek Čedomir Jovanović je u saopštenju za javnost kazao da je ostavka "utoliko teža" jer je bez ministra, koncepcije i rada ostao sektor privrede, koji je, prema njegovom mišljenju, najbitniji segment za izlazak Srbije iz krize.

"Ako postoji razlog za raspisivanje novih izbora, on nije u tome ko je na kom položaju ili ministarskom mestu u sadašnjoj vladi, već u nemogućnosti te i takve vlade da pokrene i sprovede bilo kakve reforme, pa čak i one koje predlaže bivši ministar Radulović", navodi se u saopštenju LDP-a.

"Srbija sebi taj luksuz ne može i ne sme da dozvoli", kažu u LDP-u..

Liberalno demokratska partija će Skupštini Srbije uputiti Zakon o radu Vlade Zorana Đinđića kao osnov za reformu radnog zakonodavstva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: