Stigle lične karte, ko je najgori?

Beograd -- Ministarstvo privrede objavilo je "lične karte" svih 36 javnih preduzeća u Srbiji, od čega je najveći broj - njih 24, ocenjen ocenom četiri.

Izvor: Tanjug
Podeli

Nijedna "lična karta" nije dobila najvišu ocenu, dok su Železnice i Putevi ocenjene najniže, ocenom dva, objavljeno je na sajtu ministarstva.

Ocenu tri dobilo je 10 "ličnih karata" javnih preduzeća, dok su dva najlošije ocenjena preduzeća, kako je saopšteno, dostavila najnekompletnije izveštaje.

Karte preduzeća možete pogledati na ovom linku.

Posle 153 preduzeća u restrukturiranju i drugih 419 preduzeća u nadležnosti Agencije za privatizaciju, svih 36 javnih preduzeća dostavilo je Ministarstvu privrede popunjene "lične karte", koje su objavljene na sajtu ministarstva.

Kvalitet dostavljenih "ličnih karata" javnih preduzeća nije u potpunosti u skladu sa zahtevima Ministarstva privrede i u saradnji sa rukovodstvima tih preduzeća biće predmet dorade u narednom periodu, navelo je ministarstvo.

Ministarstvo privrede nastaviće da prikuplja dodatne podatke za "lične karte" svih javnih preduzeća da bi u najskorijem periodu one bile potpune i u skladu sa Međunarodnim računovodstvenim standardima.

Pored toga, Ministarstvo privrede od danas pokreće i proceduru prikupljanja "ličnih karata" svih javno-komunalnih preduzeća, koje će takođe biti objavljene na zvaničnoj internet strani ministarstva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 394 idi na stranu