Zrepok zapošljava i uvećava dobit

Zrenjaninski poslovni krug "Zrepok" za tri godine je zaposlio 585 radnika, a neto dobit je sa 244,4 miliona dinara povećana na 887,7 miliona dinara.

Izvor: Tanjug
Podeli

Predsednik "Zrepoka" Dragan Vidaković, direktor i vlasnik Impela, uspešnim je naročito ocenio rad trgovinskog lanca Gomeks koji je za kratko vreme prešao loklane i pokrajinske granice.

Kao posebnu zanimljivost on je istakao uspešnu saradnju Gomeksa i trgovinskog lanca BB, koji su konkurencija na tržištu, ali kreiraju zajedničke ciljeve i nastup u okviru "Zrepoka".

Od osnivanja krajem 2009, "Zrepok" je imao ukupno 2.499 zaposlenih, a u međuvremenu je ostao bez jednog člana, ali dobio i jednog novog, firmu Točak.

Ne krijući ambiciju da utiču na razvoj sredine, iz "Zrepoka" su izrazili nezadovoljsvo dosadašnjom odnosom lokalne samouprave, posebno direktora javnih preduzeća, prema njihovim predlozima i incijativama.

Među izuzecima, prihvaćen je predlog za početak izgradnje Amino postrojenja u Elemiru, koje će izjednačiti kvalitet gasa sa banatskih polja i uzvoznog gasa, što zrenjaninski poslodavci odavno traže.

Srbija

strana 1 od 364 idi na stranu