Er Srbija razmatra uvođenje i A320

Beograd -- Er Srbija razmatra da u planiranoj nabavci Erbasovih aviona za novu flotu uvede i dva erbasa A320, kaže generalni direktor te avio-kompanije Dane Kondić.

Podeli

"Do kraja decembra imaćemo šest (A319) modernih aviona u našoj floti, sa konfiguracijom koja nudi 120 sedišta u ekonomskoj klasi i osam u novoj biznis klasi. Tokom 2014. godine u saobraćaj će biti uvedena još dva ovakva aviona, a razmatramo i uvođenje dva veća, nova erbasa tipa A320", naveo je Kondić u časopisu Er Srbija.

On je podsetio da će Er Srbija od 26. oktobra imati u saobraćaju prvi erbas A319 na redovnoj liniji Beograd - Abu Dabi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Nova srpska avio-kompanija će, kako je rekao, od 1. decembra leteti redovno za Banjaluku i Prag, a od 10. decembra i za Bukurešt i Ljubljanu.

"Planiramo da do aprila 2014. godine letimo ka još 12 destinacija u 11 zemalja, što će više nego udvostručiti frekvencije letova i kapacitet", rekao je Kondić.

Prema njegovim rečima, nisu samo avioni i linije ono što jednu avio-kompaniju čini dobrom, već su potrebna još dva ključna elementa - zaposleni i putnici.

Kondić od zaposlenih očekuje entuzijazam i posvećenost poslu, što će, kako kaže, zajedno sa napornim radom biti presudno "za zajedničko putovanje u budućnost kompanije Er Srbija".

On je istakao da su putnici Er Srbije u stvari njeni gosti, s obzirom na to da će oni biti u centru pažnje.

"U našem poslovanju vi ćete uvek biti na prvom mestu - odvešćemo vas kuda vi želite i kako želite", poručio je Kondić.

On je kazao da će Er Srbija učiniti sve da postane vodeća avio-kompanija u regionu, a taj cilj je moguće ostvariti zahvaljujući akcionarima: Vladi Srbije i nacionalnoj avio-kompaniji Ujedinjenih Arapskih Emirata, Etihad ervejz.

"Dobro došli u novu eru vazdušnog saobraćaja u Srbiji", poručio je Kondić.

strana 1 od 364 idi na stranu