Srezati troškove putovanja,dnevnica

Premijer Ivica Dačić kaže da je postignut dogovor da se srežu svi troškovi koji se tiču bespotrebnih putovanja, dnevnica i svega što je vezano za to.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 09.10.2013.

13:22

Default images

Prema njegovim rečima, štednja u vezi sa službenim putovanjima nema veze sa njim kao premijerom, već sa resornim ministrima i onima koji idu na takva putovanja.

"Da ne bude zabune, juče kada smo govorili o službenim putovanjima, to nikakve veze nema sa mnom kao premijerom, već sa resornim ministrima i ljudima koji idu na ta putovanja", rekao je Dačić.

On je precizirao još jednom da veliki broj putovanja u Litvaniju o kojima je, takođe, bilo reči na sednici vlade, posledica činjenice da ta zemlja predsedava Evropskom unijom.

Prema njegovim recima, u Litvaniju se puno išlo u proteklih nekoliko meseci i to pitanje je uvek otvarano na sednicama vlade, ali suština je da se svi sastanci vezani za evropsku agendu sada održavaju tamo, kao što će od 1. januara da se održavaju u Grčkoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

16 h

Podeli: