Telekom bi morao da izdrži tržište

Vicepremijer Aleksandar Vučić kaže da kada se razmišlja o privatizaciji Telekoma treba voditi računa o tome da li ta kompanija može da izdrži konkurenciju.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 06.09.2013.

14:25

Default images

Takođe, prema njegovim rečia trebalo bi znati šta uraditi o novcima od prodaje.

"Ako mislite da taj novac treba da se baci u bunar, da se da u preduzeća u restrukturiranju, ili neka druga preduzeća, a da se ne zna kakav bi bio efekat na privredu, to je nemoguće", rekao je Vučić novinarima posle susreta sa članovima Američke privredne komore u hotelu Hajat, u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

14 h

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: