Kanal DMV dobro prihvaćen u Skoplju

Ministarstvo prirodnih resursa, rudarstva i prostornog planiranja Srbije predstavilo je u Skoplju inicijativu za izgradnju plovnog kanala Dunav-Morava-Vardar.

Srbija

Izvor: Beta

Četvrtak, 14.03.2013.

16:09

Default images

Direktor Republičke agencije za prostorno planiranje Srbije Dragan Dunčić je obavestio učesnike skupa o aktivnosti Ministarstva da se ponovo pokrene ideja izgradnje koridora Dunav-Morav-Vardar.

Ministarstvo prirodnih resursa u saopštenju piše da su učesnici konferencije Konektivna Evropa - odgovor regiona CEFTA" izuzetno dobro primili tu inicijativu.

Konferenciju je organizovala Privredna komora Makedonije s ciljem pokretanja inicijative za razvoj transportne infrastrukture u regionu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

89 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: