Želite posao?Probajte u misiji Mars

Lekar ste, pilot ili geolog. U tom slučaju imate prednost u odnosu na ostale kandidate za posao u misiji Mars One koja zapošljava dobre Zemljanine.

Izvor: Bizlife
Podeli

Kakav je posao?

The Mars One je neprofitabilna misija sa planom da planetu Mars naseli ljudima do 2023. Trebalo bi da budete jedan od njih.

Šta vam sve treba da biste konkurisali za posao?

Morate biti stariji od 18 godina. Ne trebaju vam astronautska i slična iskustva. Morate pre svega biti zdravi, psihički stabilni, prilagodljivi, kretaivni, znatiželjni, da umete da stvarate zdrave međuljudske odnose, da ste verni i spremni i da služite ciljevima. Sve što vam treba za ovaj posao naučićete na obuci koja traje oko osam godina.

Nisu vam ovde potrebne sposobnosti koje, recimo, NASA traži od budućih astronauta. Nije primarno da ste vojnički spremni. Direktor misije Mars One Norbert Kraft zadužen za zdravstveno stanje zaposlenih kaže da se ovde više traže psihička stabilnost i druželjubivost kao i sposobnost da se da najbolje u situacijama kada je najgore.

"Tražimo osobe koje mogu kvalitetno da žive i rade sa drugima na dugom putovanju Zemlja-Mars. Ako ste osoba koju bi svako odabrao za sugrađanina na svom ostrvu, onda želimo da se prijavite“, Norbert Kraft je istakao ljudske kvalitete koje ova misija i Mars traže.

The Mars One misija je do sada primila oko hiljadu prijava zainteresovanih budućih dobrih Zemljanina koji će biti prvi stanovnici Marsa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 261 idi na stranu