Jeftinije gorivo od 1,5 do 3 dinara

Gorivo u Srbiji pojeftiniće narednih dana od 1,5 do tri dinara po litru, zavisno od vrste naftnih derivata, najavili su iz naftnih kompanija.

Srbija

Izvor: Tanjug

Utorak, 18.09.2012.

16:48

Default images

Na pumpama Naftne industrije Srbije danas je već pojeftinio benzin BMB 95 za 1,5 dinar po litru, rečeno je Tanjugu u NIS-u.

NIS je snizio i veleprodajne cene derivata za 1,5 do tri dinara po litru, što će se odraziti na pojeftinjenje goriva i kod drugih naftnih kompanija koji se snabdevaju derivatima kod NIS-a, istakli su u Udruženju benzinskih stanica Srbije.

Benzin evro premijum BMB 95 bi trebalo da pojeftini za tri dinara po litru, BMB 95 za dinar do 1,5 dinar, TNG za 1,8 dinara, a lož ulje za 1,5 dinara po litru.

U NIS-u podsećaju da na benzinskim stanicama te kompanije do 15. novembra traje akcija u okviru koje potrošač koji kupi motorno gorivo u vrednosti većoj od 1.000 dinara, dobija popust od tri dinara po litru za kupovinu dizela D2, a za evro dizel 1,5 dinara po litru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

23 h

Podeli: