Palma: Skuplja kafa za poslanike

Lider JS Dragan Marković Palma založio se da se cene pića i hrane u skupštinskom restoranom podignu za poslanike, a da ostanu iste za službenike i novinare.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 27.07.2012.

13:44

Default images

"Jutros sam naručio dve kafe i pitao konobara koliko koštaju, a on je rekao 10 dinara, što znači da je jedna kafa pet dinara. Predložiću da za novinare i službenike ostanu iste cene, a da poslanici plaćaju kao u restoranu 120 dinara“, objasnio je Marković.

On je ocenio da je Dačićev ekspoze napravljen na osnovu realnih okolnosti i priliva u budžet.

"Najveći problem sa kojim se vlada suočava je da se zaustavi pad dinara imajući u vidu kredite građana i sušu. Takođe, treba da dovedemo investitore i otvorimo nova radna mesta da se borimo za socijalnu pravdu“, naglasio je Marković koji nije želeo da komentariše njegovu jučerašnju izjavu u kojoj je otkrio da bi Jorgovanka Tabaković mogla biti guverner NBS.

Marković je rekao da je siguran da će nova vlad trajati četiri godine jer ima najmanje članova, a najširu podršku u parlamentu. On je dodao da partije koje čine većinu nisu bile ambiciozne kada su u pitanju funkcije, a da je najviše vremena u formiranju vlade potrošeno na uskladjivanje ekonomskog programa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

114 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: