Stadion na krovu tržnog centra/FOTO

Beograd -- Austrijska kompanija "Kramer, Vagner i Ilmaier"otvoriće u oktobru 2012. godine šoping centar u Beogradu, koji će na krovu imati fudbalski stadion.

Izvor: B92, Beta
Podeli

Izgradnja "Stadion šoping centra" počela je početkom 2011. godine na Voždovcu, imaće poslovni prostor na tri sprata.

U prizemlju će se nalaziti hipermarket i uslužni objekti - banke, pekare, apoteke, kozmetičke radnje.

Kako će izgledati tržni centar i stadion na njegovom krovu, pogledajte u našoj Galeriji.

Prvi sprat je namenjen modnim prodavnicama, a svi veći butici biće povezani direktno sa drugim spratom, koji je takođe namenjen i za modu, ali i dečje stvari i elektroniku.

Na trećem spratu nalaziće se fudbalski stadion, koji će imati i odeljak za hranu i piće sa terasom, a u njegovom sastavu biće i bioskop.

Kramer, Vangner i Ilmaier zastupaju međunarodne prodajne lance poput Peek&Cloppenburg, C&A i New Yorker. Ova kompanija računa na H&M u drugim zemljama, ali i u Srbiji.

Ukupna površina kompleska je oko 74.600 kvadratanih metara, uključujući i dva podzemna nivoa.

Tribine na stadionu, kako piše u saopštenju, moći će da prime 5.000 gledalaca, u skladu sa UEFA standardima.

"Srbija, na putu ka Evropskoj uniji, je zemlja sa velikim predispozicijama za privredni razvoj. Austrijanci su najveći investitori u Srbiji i to nas uverava da će ovaj projekat uspeti", rekla je direktorka kompanije "Kramer, Vagner i Ilmaier" Edit Ilimaier.

Ta austrijska kompanija se 15 godina bavi poslovima nekretnina i poseduje 800.000 kvadarata prodajnog prostora. Najveće tržne i trgovačke centre gradila je u Austriji, Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Rumuniji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 302 idi na stranu