Tražimo konsultanta za škriljce

Beograd -- Ministarstvo životne sredine objavilo je javni poziv za izbor konsultanta u odabiru strateškog partnera za eksploataciju uljnih škriljaca Aleksinačkog basena.

Izvor: Tanjug
Podeli

Rok za podnošenje ponuda ističe 30 dana od objavljivanja u Službenom glasniku (24. februara), a istog dana će ponude zainteresovanih biti i otvorene, objavljeno je na sajtu ministarstva.

Rok za donošenje odluke o izboru najpovoljnije ponude je 15 dana od otvaranja ponuda.

Kako izgleda lokacija kod Aleksinca na kojoj se planira eksploatacija nafte iz škriljaca i kako je izgledala poseta resornog ministra Olivera Dulića, pogledajte u našoj Galeriji.

Obrazovana je Komisija za sprovođenje predmetne javne nabavke, a Ministarstvo životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja je ovlašćeno da u ime i za račun vlade sprovede postupak javne nabavke.

Vlada Srbije je 12. januara donela Odluku o pokretanju postupka javne nabavke konsultantskih usluga za pripremu i sprovođnje postupka za izbor strateškog partnera za ekploataciju, pripremu, preradu i proizvodnju nafte i naftnih derivata iz uljnih škriljaca primenom otvorenog postupka.

Vesti

strana 1 od 9301 idi na stranu