Đelić: Branim pozitivne ideje

Bivši potpredsednik Vlade za evropske integracije Božidar Đelić kaže da će se angažovati u predizbornim aktivnostima Demokratske strane.

Srbija

Izvor: Tanjug

Utorak, 31.01.2012.

16:28

Default images

On navodi da će to raditi "kroz kontakte sa gradjanima i izradu novih dodatnih mera jer to nameće ovaj drugi udarac ekonomske krize".

"To vidimo najbolje na primeru Smedereva i Železare Ju-Es-sti) i moramo biti spremni na razne scenarije", rekao je Đelić.

Veoma je bitno da iskoristimo znanje i energiju da ostanemo na nogama u ovom periodu ekonomske krize i da uprkos svemu povećavamo investicije, dodao je on.

"Posle mog odlaska iz Vlade posvetiću se kontaktu sa građanima, ići ću po Srbiji - bio sam u Pirotu, Beloj Palanci, Apatinu, danas sam u Svilajncu, malo kasnije idem u Kragujevac - i braniću pozitivne ideje", rekao je Đelić.

Prema njegovim rečima, kroz te kontakte i angažovanje izradiće jedan broj novih dodatnih mera jer "Srbiji jeste cilj otvaranje radnih mesta, gde god je moguće".

"Ova kriza je bez presedana ali otvara i nove izazove i svi moramo da budemo hrabri i da se uhvatimo u koštac sa njom", rekao je Đelić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

1 d

Podeli: