Valjevo: Niče Merkator tržni centar

U Valjevu je počela izgradnja tržnog centra slovenačke kompanije Merkator, vrednog više dva miliona evra, u kome će posao dobiti 65 radnika.

Srbija

Izvor: Beta

Utorak, 31.01.2012.

16:05

Default images

Objekat od oko 3.500 kvadratnih metara treba da bude gotov u maju.

Direktor investicija Merkatora za jugoistočnu Evropu Miroslav Vuković rekao je da je ta kompanija imala veliku podršku lokalne samouprave, koja joj je omogućila da u kratkom roku dobije potrebne dozvole za početak izgradnje.

Radove na izgradnji tržnog centra Merkator ozvaničio je valjevski gradonačelnik Zoran Jakovljević i poručio kako je bilo "krajnje vreme" da Valjevo dobije prvi hipermarket.

Građani će, kako je danas rečeno, na lokaciji u širem centru Valjeva, kod nekadašnjeg Remonta, imati i parking sa 70 mesta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Napustite Rusiju"

Evropska centralna banka (ECB) saopštila je da će uskoro zatražiti od banke Rajfajzen internešnel AG da ubrza proces smanjenja poslovanja u Rusiji.

8:02

20.4.2024.

9 h

Svet

Evo šta čeka Rusiju posle rata

Rat u Ukrajini će okončati eru jeftine radne snage u Rusiji, zaključak je analize ruskog stručnjaka Centra za makoroekonomsku analizu i kratkoročno predviđanje (CMAKP) Dmitrija Belousova.

19:32

18.4.2024.

1 d

Podeli: