Akcije Telekoma stižu pred izbore?

Besplatne akcije Telekoma neće biti podeljene za dve nedelje, kao što je direktor Agencije za privatizaciju Vladislav Cvetković najavio polovinom septembra.

Srbija

Izvor: Blic

Sreda, 26.10.2011.

03:56

Default images

Kad će i ko obelodaniti podelu akcija, trenutno je predmet političke igre koja će biti iskorišćena u predizbornoj kampanji, tvrdi izvor lista Blic.

On kaže da će ove akcije biti među najvrednijim i najkvalitetnijim koje će građani dobiti i da su zato i pogodne u svrhu predizborne kampanje, pa će rok koji je predvidela Agencija za privatizaciju biti probijen.

"Do izbora još ima vremena, pa će se sa informacijom o podeli akcija izaći u najboljem mogućem trenutku", kaže izvor Blica.

U Agenciji za privatizaciju kažu da je sada sve na Telekomu, a u ovoj kompaniji odgovaraju da građani treba da očekuju deonice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: