Akcije Telekoma biće vrlo isplative

Podela besplatnih akcija Telekoma Srbije mogla bi da usledi za oko mesec i po dana, a tržište kapitala pokazaće kolika je njihova vrednost.

Srbija

Izvor: Beta

Četvrtak, 22.09.2011.

17:17

Default images

Direktor Agencije za privatizaciju Srbije Vladislav Cvetković kaže da će akcije Telekoma biti jedna od najvrednijih akcija javnih preduzeća koju će građani Srbije dobiti.

On je najavio da će Agencija za privatizaciju stopirati prodaju preduzeća u čijem se sastavu nalazi imovina koja se potražuju u postupku restitucije.

"Sve što je do sada privatizovano neće biti predmet naturalne restitucije već će se prethodnim vlasnicima vraćati u novcu, a sve ono što do sada nije privatizovano a predmet je restitucije, odnosno prava koje polažu bivši vlasnici, neće biti prodato", rekao je Cvetković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: