Vučić: Telekom bolji u našim rukama

Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić kaže da SNS zahteva od vladajuće koalicije da odustane od prodaje Telekoma, ocenivši da je reč o "pljački građana".

Srbija

Izvor: Beta, Tanjug

Petak, 29.04.2011.

17:23

Default images

Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić kaže da SNS zahteva od vladajuće koalicije da odustane od prodaje Telekoma, ocenivši da je reč o "pljački građana".

Da li to, pitao je, znači da će ceo Telekom Srbija biti isplaćen u dve tranše godišnjeg profita, i dodao da se radi o pljački i zločinu prema građanima Srbije kojima se "otima jedino što vredi".

"Prodaja te kompanije je zločin prema građanima. Telekom treba da ostane u našim rukama dok ne bude imao neuporedivo veću vrednost", rekao je Vučić i dodao da je namera vlasti da se prodajom te kompanije "dogodi čudo" i spasu "svoje fotelje".

“Nas ne finansiraju tajkuni“

Vučić je rekao i da ta stranka nikada nijedan dinar nije dobila od tajkuna i da se finansira od članarina i dobrovoljnih priloga. On je dodao da je SNS uspešna u svemu, a da je posebno uspešna "u činjenici da ne zavisi ni od jednog tajkuna". "Više od godinu i nešto dana nikoga od tih niko od nas nije video, sem sada posete u bolnici, a nikada nam ni dinara nisu dali. Imamo toliko ljudi koji hoće da nam pomognu da možemo sve svoje potrebe da ostvarimo", rekao je Vučić.

Prema njegovim rečima, SNS se finansira iz dobrovoljnih priloga i članarine, a sve stranačke mitinge i skupove u unutrašnjosti finansiraju okružni, gradski i opštinski odbori SNS, koji su u obavezi da obezbede finansiranje plakata, bine, ozvučenja i drugih troškova.

"Osim posete Milana Beka Tomislavu Nikoliću u bolnici, mi nijednog tajkuna nismo videli u poslednjih godinu i po dana. Ponosni smo na to što ne zavisimo od tajkuna, nego od volje svog naroda", naglasio je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

113 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

22 h

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

8 h

Podeli: