SNS: Krivično zbog prodaje Telekoma

Srpska napredna stranka podneće nadležnom tužilaštvu krivične prijave protiv više osoba zbog prodaje Telekoma, kaže funkcioner te stranke Aleksandar Vučić.

Srbija

Izvor: Beta

Utorak, 26.04.2011.

17:20

Default images

SNS će o tome obavestiti javnost sutra jer, kako smatra zamenik predsednika naprednjaka Vučić, Srbija ne može više da izdrži "dalju pljačku".

"Srbija ne može da izdrži prodaju Telekoma za 840 miliona, 31 odsto", rekao je Vučić.

On navodi da će ta stranka Višem tužilaštvu u Beogradu podneti krivične prijave protiv najviših državnih zvaničnika koje smatra odgovornim za "pokušaj nezakonite prodaje" Telekoma Srbija.

U saopštenju nisu navedena imena državnih zvaničnika protiv kojih će prijave biti podnete, a prijave će podneti članovi pravnog tima Dejan Đurđević, Vladimir Cvijan i Marko Đurić.

Inače, predstavnici Vlade Srbije odgovaraće sutra u Skupštini Srbije na pitanja poslanika u vezi sa prodajom Telekoma Srbije i o politici prema Kosovu.

Poslanička grupa Demokratske stranke Srbije predložila je da predstavnici Vlade na sednici odgovaraju na temu "Prodaja Telekoma Srbije - motivi i posledice".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

157 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: