Dulić: Koridor 10 čeka novu vladu

Ministar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja Oliver Dulić kaže da Koridor 10 neće biti završen do kraja mandata ove vlade.

Srbija

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 04.04.2011.

13:32

Default images

Dulić je istakao da će biti završen ceo posao oko obezbeđivanja finansija završetka javnih nabavki i eksproprijacije zemljišta.

Dulić je obećao da će na svakoj deonici Koridora 10 biti vidljivo prisustvo građevinske operative i radnika.

On je priznao da posao oko izgradnje Koridora 10 nije išao po planu zato što je bilo nedostataka u organizovanju građevinaca na terenu i ponovio da opet tu nije bio problem organizovanje političkih institucija.

Recimo, naveo je primer Dulić, nije postojalo dovoljno železničkih kompozicija da bi se "doturio" kamen na severnom kraku Koridora 10, ili pak nije bilo dovoljno ljudi da se projektna dokumentacija uradi na vreme ili da se organizuje posao eksproprijacije.

Bez obzira na sve, rekao je Dulić, cilj je da se do 15. jula pusti u saobraćaj deonica od Horgoša do Novog Sada, a da se do kraja godine ima potpuno profilisan autoput od Horgoša do Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: