O Šoškiću početkom sledeće sedmice

Poslanici republičkog parlamenta razmatraće kandidaturu Dejana Šoškića za novog guvernera na sednici koja će biti zakazana za početak sledeće sedmice.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 08.07.2010.

10:07

Default images

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović najavila je da će na dnevnom redu sednice najverovatnije biti još nekoliko zakona iz oblasti trgovine, finansija.

"Nakon izmena Zakona o NBS, predlagač guvernera predsednik Boris Tadić uputio je Skupštini predlog, tako da će se parlament početkom naredne nedelje izjašnjavati o njemu, kaže Slavica Đukić-Dejanović.

Kada je reč o novom poslovniku o radu parlamenta, Slavica Đukić-Dejanović je podsetila da je njegovo usvajanje obaveza prema Zakonu o Narodnoj skupštini, koji je donet 26. februara, a koji predviđa obavezu parlamenta da u roku od 120 dana donese i taj akt.

"Radi se o jednom od najznačajnijih akata koji parlament donosi, a tiče se parlamentarnog života", navela je predsednica srpskog parlamenta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: