Spanerom do Barselone i za 45 evra

Pored direktnog leta za Barselonu aviokompanija Spaner razmišlja i o uvođenju letova za Madrid i možda za Malagu, ali samo u letnjem redu letenja.

Srbija

Izvor: Blic

Subota, 27.02.2010.

12:38

Default images

U toj kompaniji kažu da liniju do Malage ne bi uvodili bez popunjenosti aviona od 60 odsto, ali i dodaju da je potrebno da se prvo konsoliduje destinacija do Barselone. Ramon Fere, komercijalni direktor avio-kompanije Spaner, kaže da je ta kompanija izabrala nekoliko novih destinacija u Evropi do kojih će leteti od ove godine.

„Konkretno, izabrali smo četiri grada, a među njima se našao i Beograd. Ostala tri su Zagreb, Venecija i Marsej. Takođe planiramo da letimo i za Tel Aviv, Istanbul, Marakeš“, kaže on i interes za Beograd objašnjava time da je Srbija nedavno stavljena na belu šengensku listu, kao i time što Srbi imaju dugu tradiciju putovanja u Španiju. Fere kaže da je najniža cena karte u jednom pravcu do Barselone 45 evra i napominje da je po toj ceni moguće kupiti tri ili četiri karte nakon čega cena skače za oko 20 evra i sledećih pet košta 65 evra. „Najviša cena u ekonomskoj klasi može da bude i 600 evra“, kaže on i dodaje „da će biti dozvoljena težina prtljaga od 20 kilograma i važiće pravilo jedan putnik, jedan prtljag“.

Direktor Spanera navodi da je interesovanje za ove letove veliko i dodaje da očekuje „da će dve trećine putnika u avionu biti Srbi koji će leteti za Španiju“. „S druge strane, Srbija nije toliko poznata u Španiji, tako da ćemo imati puno posla da vašu zemlju promovišemo kod nas. Svega oko 3.000 Španaca godišnje dođe u Srbiju“, dodaje on.

Fere priznaje da su u kompaniji svesni da van letnje sezone neće biti puni avioni i dodaje da su spremni i na gubitke, ali da isto tako znaju da će tokom leta biti puni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: