Cene Navipa na berzi i dalje rastu

Iz poslovanja na Beogradskoj berzi analitičar KBC Sekjuritisa Vladan Pavlović izdvojio je rast cene Navipovih akcija, posle velikih skokova u prethodna dva dana.

Srbija

Izvor: B92

Subota, 31.05.2008.

11:19

Default images

Međutim, za razliku od prethodna dva dana, rast cene Navipa danas je ostvaren uz veoma mali obim i reklo bi se da je rezultat aktivnosti smelijih ulagača koji su, vođeni prethodnim oštrim skokovima, bili spremni da plate par dinara više za akciju, naveo je Pavlović.

Dan na Berzi inače je protekao prilično mirno, bez nekih dramatičnijih dešavanja, rekao je Pavlović dodajući da su akcije sa najvećim ponderima u Belex15 bile u plusu, pa je i indeks ubeležio pomak na gore za 0,97 odsto.

Isključujući objave o predstojećim skupštinama akcionara, značajnijih poslovnih vesti iz kompanija, koje bi uticale na pomeranje cena, nije bilo, kazao je analitičar KBC Sekjuritisa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: