ABS Minel Fepo izvozi u Rusiju

Kompanija "ABS Minel Fepo" isporučiće trofazno-oklopljen šinski razvod u vrednosti od 16 miliona dinara Rusima.

Srbija

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 31.01.2008.

16:45

Default images

Ovim je zrenjaninska firma započela izvoz na rusko tržište, a prema ugovoru, zaključenom krajem prošle godine, sa ruskim partnerom dogovorena je na godišnjem nivou izrada i isporuka trofazno-oklopljenog šinskog razvoda, počev od 1. februara 2008.

U pitanju je sasvim novi proizvod na tržištu, nastao na osnovu stručne saradnje kompanije ABS Minel Fepo i ruskih kompanija VNIIR i JSC.

"ABS Minel Fepo" isporučiće ruskim partnerima 46 metara nisko-naponskog šino-provoda i 86 metara srednje-naponskog toko provoda.

Ti proizvodi, u zavisnosti od naponskog nivoa, našli su primenu u prenosu električne energije, generatora, pobude, prekidača naponskih ormara i druge opreme do transformatora.

Proizvodi se odlikuju velikom pouzdanošću i najvišim stepenom zaštite ljudi od električki aktivnih delova.

"ABS Minel Fepo" je za partnera ruske kompanije na osnovu toga što njeni proizvodi ispunjavaju stroge GOST ruske standarde kada su u pitanju karakteristike proizvoda, materijali, kvalitet izrade, a sve to pokazuje veštinu i osposobljenost naših kompanija za ovakve i slične projekte u budućnosti.

U 2007. godini "ABS Minel Fepo" ostvarila je ukupan poslovni prihod od dva miliona i 344.000 dolara, od čega je izvoz iznosio oko 100.000 dolara.

Isporuka trofazno-oklopljen šinskog razvoda samo je prvi u nizu ovogodišnjih izvoznih projekata.

Planom za ovu godinu predviđeno je povećanje poslovnih prihoda za 56 odsto, a planirani prihod iznosi tri miliona i 797.000 dolara, od čega milion i 680.000 treba da bude ostvareno izvozom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: