Jeftinije Internet usluge PTT Neta

Od ponedeljka, 1. oktobra, "Pošta Srbije" sniziće cene usluga pristupa Internetu preko ADSL-a i kablovskim modemom.

Srbija

Izvor: Tanjug

Subota, 29.09.2007.

14:08

Default images

Prema novom cenovniku "PTT Neta" za kablovski internet, "flat" usluge i za pravna i za fizička lica mesečno će koštati od 800 do 1.600 dinara, dok će "biznis" usluge stajati od dve hiljade do 37 hiljada dinara, u zavisnosti od brzine prenosa podataka, rečeno je Tanjugu u tom preduzeću.

Cena ADSL usluga na mesečnom nivou za poslovne korisnike biće od 1.700 do 4.000 dinara, a za fizičcka lica od 1.400 do 2.800 dinara, u zavisnosti od paketa servisa.

Snižavanje cena Internet usluga posledica je potrebe za očuvanjem konkurentnog položaja i povećanja postojećeg obima posla, s obzirom na to da je "Telekom Srbije" uveo novi paket usluga sa duplo većim brzinama prenosa podataka, po cenama zbog kojih su pojedini Internet-provajderi već snizili svoje tarife, rečeno je u "Pošti Srbije".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: