VIP produžio korišćenje kredita

Mobilni operater Vip je produžio period korišćenja ekstra kredita od hiljadu dinara za jedan mesec - do kraja avgusta.

Srbija

Izvor: B92

Subota, 30.06.2007.

12:32

Default images

U saopštenju se navodi da Vip nije u mogućnosti da još pruži potpunu uslugu zbog "administrativnih razloga", pa su u ovoj kompaniji odlučili da korisnicima, koji su kupili jednu od 50 hiljada pripejd kartica, izađu u susret.

Svih 50 hiljada pripejd kartica koje su prodavane po ceni od 100 dinara uz poklon dopunu od hiljadudinara je, kako se ističe, aktivirano.

Predsednik Upravnog odbora Vip mobajla Aleksander Šperl zahvalio je prvim korisnicima nove mobilne mreže na "srdačnom dočeku" i izrazio očekivanje da će se uskoro steći uslovi za započinajnje punog servisa.

Vip mobajl je član Mobilkom Austrija grupe, koje je 1. decembra 2006. obezbedila licencu za trećeg mobilnog operatera u Srbiji, plativši za nju 320 miliona i jedan euro.

Članice Mobilkom Austrija grupe su Mobilkom Austrija, Vipnet Hrvatska, Si mobajl Slovenija, Mobilkom Liehtenštajn, Mobiltel Bugarska i Nov operator Makedonija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Napustite Rusiju"

Evropska centralna banka (ECB) saopštila je da će uskoro zatražiti od banke Rajfajzen internešnel AG da ubrza proces smanjenja poslovanja u Rusiji.

8:02

20.4.2024.

10 h

Svet

Evo šta čeka Rusiju posle rata

Rat u Ukrajini će okončati eru jeftine radne snage u Rusiji, zaključak je analize ruskog stručnjaka Centra za makoroekonomsku analizu i kratkoročno predviđanje (CMAKP) Dmitrija Belousova.

19:32

18.4.2024.

1 d

Podeli: