Telenor uveo Mobilni brodbend

Od danas, mobilni operator Telenor omogućio je komercijalno korišćenje usluga koje pruža 3G Mobilna brodbend tehnologija.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 01.03.2007.

12:39

Default images

Nakon što je nepunih mesec dana od dolaska na tržište Srbije uložio 15.3 miliona evra u telekomunikacionu opremu, Telenor je nedavno potpisao novi predugovor sa kompanijom Erikson vredan 40 miliona evra.

„Za naše korisnike to praktično znači da će imati mogućnost da koriste niz novih usluga zahvaljujući proširenju propusnog opsega mreže na Mobilni brodbend, ali pre svega najbolju pokrivenost i kvalitet mreže kojim se ponosimo“, istakao je Stajn-Erik Velan, generalni direktor Telenora u saopštenju te kompanije.

Ispunjavajući zakonsku obavezu preuzetu dolaskom na tržište Srbije, Telenor je od 1. marta omogućio komercijalno korišćenje usluga koje pruža 3G Mobilna brodbend tehnologija.

Najveća prednost koju korisnicima donosi Mobilni brodbend je znatno lakši i brži pristup sadržajima koji se nalaze na internetu, kao što su filmovi, televizijski program ili muzički spotovi. Primera radi, korisnik će moći na svoj mobilni telefon da učita najnoviji muzički hit za približno 12 sekundi.

Od danas, svim Telenorovim korisnicima su na raspolaganju usluge Mobilnog brodbenda, ukoliko imaju odgovarajući tip mobilnog telefona i nalaze se na teritoriji Beograda ili u užem gradskom jezgru Niša i Novog Sada, navodi se u saopštenju Telenora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: