Telenor: novi pripejd program

Telenor je ponudio novi pripejd program građanima Srbije, kao i novi kanal prodaje pod nazivom “Telenor xpress”.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.10.2006.

13:46

Default images

Pripejd brojevi Telenora biće dostupni po specijalnim cenama. Za kupce koji odaberu skuplje pakete, u cenu će biti uključeno i dodatno vreme telefoniranja.

Po ceni pripejd broja u iznosu od 1000 dinara, pripejd korisnici Telenora će dobiti 1500 dinara kredita i 100 besplatnih poruka. Kod paketa od 500 dinara za novi broj, koji uključuje i SIM karticu, korisnici će dobiti 750 dinara kredita i 50 besplatnih poruka, dok paket od 200 dinara podrazumeva 20 besplatnih poruka.

Ova ponuda biće dostupna putem jedinstvenog direktnog prodajnog kanala širom Srbije, pod nazivom Telenor xpress koji se sastoji od 25 prodajnih timova koji će posetiti mnoge gradove u Srbiji.

“Želimo da stignemo da građana Srbije nudeći dodatni kvalitet i inovativne ideje. Telenor uvek donosi nove prilike i veliki izbor mogućnosti. Srećni smo što će srpsko tržište uskoro osetiti prednosti Telenorovog novog i svežeg pristupa tržištu,” izjavio je Dejvid Menegelo, izvršni direktor marketinga Telenora.

Telenor je jedan od najvećih svetskih mobilnih operatera sa više od 100 miliona korisnika širom sveta. Ova kompanija izgradila je reputaciju operatera koji razvija najnovije tehnologije u oblasti mobilne telefonije na tržištima u razvoju. Nakon investicije od ukupno 1,513 milijardi evra 31. jula, Telenor zvanično posluje u Srbiji od 1. septembra ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

1 d

Podeli: