Veliko otkriće za Albance

Albanski premijer Edi Rama saopštio je da se nada da će uskoro moći da izađe u javnost sa više detalja o veoma važnom otkriću gasa i nafte u Albaniji.

Region

Izvor: B92

Utorak, 05.07.2022.

13:06

Veliko otkriće za Albance
Ilustracija: Shutterstock/Hybrid Gfx

Dodao je da će to "uticati na budućnost zemlje i energetsku budućnost Evrope".

"Nadamo se da ćemo uskoro moći da podelimo sa našom javnosti, regionalno i šire, veoma važno otkriće do kojeg holandska kompanija "Šel" dolazi u našoj zemlji", rekao je.

Oni o podacima trenutno nerado govore. Znaci pokazuju da smo možda blizu veoma važnog otkrića gasa i nafte pod zemljom, što će uticati na budućnost naše zemlje, ali će takođe igrati ulogu u energetskoj budućnosti Evrope", rekao je Rama, preneo je "Albanijan dejli njuz".

Rama je ovo saopštio u razgovoru sa holandskim privrednicima koji trenutno posluju u Albaniji, kao i sa potencijalnim novim investitorima zainteresovanim da prošire svoje poslovanje u ovoj zemlji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: