Traže brod za liniju Bar - Bari: Ne mogu da nađu neki adekvatan za tu trasu

Barska plovidba konstantno pokušava da nađe i kupi adekvatan brod koji bi išao na liniji Bar - Bari, izjavio je izvršni direktor te firme Tihomir Mirković.

Region

Izvor: ekapija.com

Subota, 24.08.2019.

14:15

Traže brod za liniju Bar - Bari: Ne mogu da nađu neki adekvatan za tu trasu
FOTO: Depositphotos, karnizz

On je za podgoričku Pobjedu rekao da još nije pronađen brod za koji bi sa sigurnošću moglo da se kaže da je nejadekvatniji za tu liniju, ali i istakao da se brodovi starosti preko 30 godina na tržištu prodaju po cenama od sedam, osam pa i više miliona evra.

"Nije jednostavno obezbediti sredstva čak i za brod tih godina starosti, a pogotovo ne za noviji i skuplji brod", rekao je Mirković.

Prema njegovim rečima, Barska plovidba ima dobru saradnju s kompanijom Jadrolinija iz Rijeke, koja sa brodom Dubrovnik održava liniju Bar - Bari.

"Brodom Dubrovnik je pre nekoliko dana prevezen rekordan broj od 1.250 putnika na jednom putovanju. Obale Crne Gore i Italije brod Dubrovnik će spajati do kraja novembra kada ćemo sumirati rezultate od putničkog saobraćaja za ovu godinu", kazao je Mirković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

1 d

Podeli: