Biz - B92.net

Evo zašto svi beže: Plata i 2.350 €, sobaricama 1.800 €

Zagreb -- Irska agencija za regrutaciju, Action Recruitment, traži veliki broj ugostitelja za rad u Irskoj. Plata je i više nego primamljiva, a kreće se i do 2.350 evra.

Izvor: B92, Jutarnji list, MojPosao.hr
Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Ova agencija, usko specijalizovana za ugostiteljstvo, traži radnike za više pozicija, između ostalog traže kuvare, spremača i spremačice, sobarice, konobare, recepcionare, šankere i spa-terapeute.

Plata zavisi od pozicije i stručne spreme, a kreće se i do 2.350 evra.

Na poziciji kuvara, idealni kandidati trebaju da poseduju minimalno od 6 do 12 meseci iskustva kao kuvari u hotelu ili visoko rangiranom restoranu.

Kandidat mora biti marljiv, a tražene su komunikacijske i timske veštine, a zauzvrat nude rad u najsavremenijim uslovima uz mesečnu platu i do 2.350 evra, uz dodatne povlastice.

Irskim hotelima su potrebne i spremačice, a za ovu poziciju je takođe neophodno radno iskustvo od 6 do 12 meseci u hotelima koji poseduju najmanje 3 zvezdice.

Plata za ovu poziciju je 1.800 evra mesečno ili 21.500 godišnje.

Irska agencija je zainteresovana i za šankere i konobare, pa tako, kako se navodi u oglasu traže strastvene konobare i šankere koji imaju iskustvo rada u luksuznim restoranima, hotelima ili koktel barovima sa izvanrednim poznavanjem hrane i pića, kao i znanjem engleskog jezika.

Plata je kao i za ostale pozicije više nego primamljiva - godišnje od 21.500 evra pa sve do 33.600 evra u zavisnosti od pozicije.

Recepcionare i spa terapeute očekuje godišnja plata od 22.850 evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.