Papreni računi za struju u Hrvatskoj; gradonačelnik: "Neka nam se Bog smiluje" FOTO

Gradonačelnik Primoštena Stipe Petrina objavio je na svom Fejsbuku tri računa za struju i korišćenje mreže koje je dobila opština Primošten.

Region

Izvor: Index

Četvrtak, 18.08.2022.

08:48

Papreni računi za struju u Hrvatskoj; gradonačelnik:
Ilustracija: Shutterstock/Daniel Krason

Jedan račun je za jul 2021. godine i iznosi nešto više od 66.000 kuna. Drugi račun je za jul ove godine i iznosi 136.000 kuna, prenosi Indeks.

Postoji još jedan račun za jul ove godine, koji je za opštinsko veće i iznosi nešto više od 85.000 kuna.

"Zašto će Republika Hrvatska propasti, a Hrvati nestati??? Ako u ozbiljnoj zemlji struja bez razloga poskupi preko 35 odsto, ta 'ozbiljna država' je osuđena na propast. Vidite račun za jul 2021. i RAČUNE za jul 2022. UŽAS!!!", napisao je.

"Za sada su ta i takva povećanja za JLS, a šta će biti od 1. oktobra 2022. godine kada će biti poskupljenja za domaćinstva? Neka nam se Bog smiluje kada više ne znamo da izađemo na ulice: Ako ovo nije itekako ozbiljan i opravdan razlog, zaista ne znam šta mi kao država/građani očekujemo u budućnosti?“ pita se Petrina.

Pročitajte više:

Panika u Hrvatskoj: "Intervencija Vlade ili izlazimo na ulicu"

Hrvatska se sprema za isključenja struje? I Severna Makedonija uvodi mere

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Napustite Rusiju"

Evropska centralna banka (ECB) saopštila je da će uskoro zatražiti od banke Rajfajzen internešnel AG da ubrza proces smanjenja poslovanja u Rusiji.

8:02

20.4.2024.

5 h

Svet

Evo šta čeka Rusiju posle rata

Rat u Ukrajini će okončati eru jeftine radne snage u Rusiji, zaključak je analize ruskog stručnjaka Centra za makoroekonomsku analizu i kratkoročno predviđanje (CMAKP) Dmitrija Belousova.

19:32

18.4.2024.

1 d

Podeli: