I zvanično: Izraelska kompanija preuzela Delta siti

Izraelska kompanija BIG šoping centers prošle nedelje je ispunila sve uslove za zvaničnu kupovinu 100 odsto firme Delta siti Podgorica.

Region

Izvor: Investitor

Ponedeljak, 23.05.2022.

11:09

I zvanično: Izraelska kompanija preuzela Delta siti
Foto: Depositphotos/dvrcan

Kako je saopšteno iz te kompanije, kupovina firme Delta siti Podgorica je njihova ulaznica za Crnu Goru "i samo početak podrške i ulaganja u zemlju", prenosi Investitor.

"Ova transakcija je u skladu sa našom strategijom koju smo deklarisali prošle godine, da nastavimo razvoj kompanije širom Balkanskog regiona. BIG će donijeti novo iskustvo za svoje kupce kroz redovne i dinamične događaje tokom cijele godine, kao i u vidu brojnih novih prodavnica i brendova”, izjavio je Lev Vajs, generalni direktor BIG CEE.

Delta siti Podgorica, kako su saopštili, prostire se na površini od 24.500 kvadratnih metara sa 100 odsto popunjenosti i predstavlja najveći tržni centar u Crnoj Gori.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: