Amerikanci iznajmili apartman u Splitu, pa sve snimili: Šta ih je iznenadilo? VIDEO

Američki agenti za nekretnine, bračni par Oana i Tod Miler, odseli su u Splitu i objavili video-snimak na Jutjubu, prikazavši razlike između Dalmacije i SAD-a.

Region

Izvor: B92

Nedelja, 19.09.2021.

11:50

Amerikanci iznajmili apartman u Splitu, pa sve snimili: Šta ih je iznenadilo? VIDEO
Split; Foto: Depositphotos, pablodebat

Sproveli su, naime, pratioce svog kanala na pomenutom sajtu kroz apartman koji su iznajmili u centru ovog grada u Hrvatskoj.

Na početku "izlaganja", Oana je ukratko opisala mesto u kojem je odsela, a potom krenula da nabraja specifičnosti po kojima se Split razlikuje od američkih gradova.

"Prvo što primetite kad dođete u Hrvatsku jeste da su njihove brave drugačije od naših. Potrebno je da stavite ključ u bravu s unutrašnje strane da bi se vrata zaključala iznutra", pojasnila je Oana pre nego što je ušla u apartman.

Istakla je da je apartman lep, te da se prostire na oko 55 kvadratanih metara.

"Nemaju centralno grijanje, već imaju jedinicu kojom upravljate pomoću daljinskog upravljača", objasnila je ona pokazujući na klima-uređaj.

Iznenadile su ih i žaluzine.

"Prostor se 'zamračuje' spolja. Možete namestiti razne uglove", objasnila je.

Apartman u kome borave, kaže, iznajmljuje se za 450-500 dolara mesečno, što je, prema njenim rečima, dosta slično cenama u Americi.

"Hrvatska je magična. Ako niste bili, preporučujem da je posetite", poručila je Oana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: