"To je nedopustivo"

Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić tvrdi da je predsednik Odbora direktora EPCG Milutin Ðukanović mimo vlade pregovarao o prodaji te kompanije.

Region

Izvor: Tanjug

Petak, 11.06.2021.

08:34

Foto: EPA-EFE/ Boris Pejovic

Krivokapić je rekao sinoć u jednoj emisiji televizije Vijesti da je reagovao kada je čuo da će zbog većine članova Upravnog odbora postojati potencijalna opasnost da se možda Elektroprivreda Crne Gore proda, prenosi portal bankar.me.

Tada je, kaže, odlučio da niko nema većinu kako bi onemogućio određene političke aktiviste, koji su, ističe, "i danas dočekani od strane pojedinih ministara" i dodaje da je već upozorio određene vlade da ne mogu da pregovaraju ako žele dobre odnose sa Vladom Crne Gore.

"To je nedopustivo”, naveo je on.

Na pitanje da li misli na Milutina Ðukanovića, predsednika Odbora direktora EPCG, Krivokapić je odgovorio: “Apsolutno na njega mislim”.

Na konstataciju voditelja da to znači da se taj sistem spremao za prodaju, crnogorski premijer je rekao da je imao informaciju, a da je stav vlade da je EPCG najveće blago i "koka nosilja" i da nema govora o prodaji, dodaje se u informaciji portala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: